Reservdelar till Whirlpool och andra vitvarumärken

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en förfrågan om reservdelen du önskar. Tänk på att detta inte är en beställning, utan en förfrågan. Du kommer att få information om reservdelen, ett pris av oss och en ungefärlig leveranstid.

Har ni en giltig garanti kvar så ska ni kontakta tillverkaren. 

Att tänka på vid beställning av reservdelar

Vid beställning gäller endast märken av Whirlpool, Bauchnecht, Hotpoint. Ariston. Indesit. elica fläktar & Whirlpool tillverkade IKEA maskiner. Beställning av reservdelar måste förbetalas via Swish eller en faktura som kommer att skickas till dig innan beställningen lägges. Du kan även göra en Swishbetalning direkt till oss vilket innebär en snabbare hantering.

Kontakta oss gällande reservdelar från Whirlpool, Hotpoint eller Indesit 

Vi bekräftar detta via mail eller sms och kontaktar dig så fort reservdel kommer in och den kan då hämtas på vår kontor/verkstad.  Bor du långt ifrån oss eller har ingen möjlighet att hämta ut din reservdel hos oss, ring oss för mer information. Vi kan bara skicka mindre delar.

OBS: Vi skickar inga stora reservdelar. För större delar se länken www.4whirlpool.se, eller kontakta Whirlpools kundtjänst på 0771-751570

MEAB reservdelar  www.meabreservdelar.se/
Hanteringstiden är ca 3-5 arbetsdagar efter betalning.

OBS: Det är viktigt att du uppger rätt servicenummer, annars beställs det fel reservdel och denna får du inte byta eller lämna tillbaka.
OBS: Ingen retur på beställda reservdelar eller elektriska komponeneter.

Reservdel för Whirlpoolmaskin

Har ni en Whirlpool eller en IKEA fläkt och behöver kolfilter till den, kontakta oss så hjälper vi er. Ha produktens servicenummer. Den börjar på 85......

Förfrågan reservdel