Reservdelar till Whirlpool och andra vitvarumärken

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en förfrågan om reservdelen du önskar. Tänk på att detta inte är en beställning, utan en förfrågan. Du kommer att få information om reservdelen, ett pris av oss och en ungefärlig leveranstid.

Har ni en giltig garanti kvar så ska ni kontakta tillverkaren. 

Att tänka på vid beställning av reservdelar

Vid beställning gäller endast märken av Whirlpool, Bauchnecht, Hotpoint. Ariston. Indesit. elica fläktar & Whirlpool tillverkade IKEA maskiner. Beställning av icke lagerhållna reservdelar måste förbetalas via Swish eller en faktura som kommer att skickas till dig innan beställningen lägges. Du kan även göra en Swishbetalning direkt till oss vilket innebär en snabbare hantering.

Kontakta oss gällande reservdelar från Whirlpool, Hotpoint eller Indesit 

Vi bekräftar detta via mail eller sms och kontaktar dig så fort reservdel kommer in och den kan då hämtas på vår kontor/verkstad.  Bor du långt ifrån oss eller har ingen möjlighet att hämta ut din reservdel hos oss, ring oss för mer information. Vi kan bara skicka mindre delar.

OBS: Vi skickar inga stora reservdelar. För större delar se länken www.4whirlpool.se, eller kontakta Whirlpools kundtjänst på 0771-751570

MEAB reservdelar  www.meabreservdelar.se/
Hanteringstiden är ca 3-5 arbetsdagar efter betalning.

OBS: Det är viktigt att du uppger rätt servicenummer, annars beställs det fel reservdel och denna får du inte byta eller lämna tillbaka.
OBS: Ingen retur på beställda reservdelar eller elektriska komponeneter.

Reservdel för Whirlpoolmaskin

Har ni en Whirlpool eller en IKEA fläkt och behöver kolfilter till den, kontakta oss så hjälper vi er. Ha produktens servicenummer. Den börjar på 85......

Förfrågan reservdel

 • Reservdelar för vitvaror och dess funktion?

  Reservdelar för vitvaror är specifika komponenter eller delar som du kan köpa för att ersätta de som är trasiga, slitna eller skadade i dina hushållsapparater som kylskåp, ugnar, diskmaskiner och tvättmaskiner. De är extremt viktiga för att hålla dina vitvaror i bästa möjliga skick och för att förlänga deras livslängd. Genom att byta ut trasiga eller slitna delar kan du ofta återställa din apparat till full funktionalitet utan att behöva köpa en helt ny enhet. Detta kan spara dig både tid och pengar i det långa loppet. Hos oss på Stockholms Hushållsservice har vi ett brett sortiment av bland annat reservdelar till IKEA:s vitvaror tillgängliga för dig.

 • Var kan jag hitta reservdelar till mina Ikea vitvaror?

  Du kan hitta reservdelar till Ikea direkt här på vår webbplats, Stockholms Hushållsservice. Vi har ett brett utbud av delar för olika Ikea vitvaror, allt från kylskåp och ugnar till diskmaskiner och tvättmaskiner. Oavsett om du behöver en del till ditt Ikea kylskåp eller en ersättningsmotor till din tvättmaskin, har vi delarna för att hjälpa dig. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta och beställa de delar du behöver. 

 • Jag har en Hotpoint-apparat som behöver reparation. Säljer ni reservdelar till Hotpoint?

  Ja, vi säljer definitivt reservdelar från Hotpoint. Vi förstår att det kan vara frustrerande när en apparat går sönder och vi är här för att hjälpa till. Du kan söka på vår webbplats för att hitta rätt delar för din apparat. Oavsett om det är en tvättmaskin, diskmaskin, kylskåp eller ugn, har vi ett brett utbud av Hotpoint-reservdelar tillgängliga. Och om du har några frågor eller behöver hjälp med reparation så finns vi där för att hjälpa till. Vår kundservice är alltid redo att hjälpa till.

 • Jag behöver reservdelar till min Whirlpool-apparat. Kan ni hjälpa mig?

  Absolut, vi kan hjälpa dig med reservdelar Whirlpool. Vi har ett omfattande sortiment av Whirlpool-reservdelar tillgängliga på vår webbplats. Kontakta oss via formuläret så återkommer vi med svar så snart vi har möjlighet.